В Україні розповіли, як готують зустріч Порошенка і Трампа: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розповіли, як готують зустріч Порошенка і Трампа: опубліковано відео

В Україні розповіли, як готують зустріч Порошенка і Трампа: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, що незабаром між  новообраним президентом США Дональдом Трампом  і українським лідером Петром Порошенко може відбутися зустріч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Клімкін в інтерв'ю телеканалу зазначив, що Україна готова до співпраці з новим президентом США і його командою з Республіканської партії.
"Основний акцент буде на встановленні дієвих зв'язків з командою Трампа, але це не означає, що ми припинимо всі зв'язки з демократами. Нам потрібна ефективна двопартійна підтримка", - сказав він.
Глава МЗС додав, що Україна не залишиться без підтримки західного світу в боротьбі з Росією.
"Самі ми точно не залишимося, тому що в цивілізованому й трансатлантичному співтоваристві є розуміння що таке Росія", - повідомив Клімкін.
Крім того, міністр повідомив, що між Трампом і Порошенко може відбутися зустріч.
"Зараз будемо обговорювати з командою Трампа, чи відбудеться зустріч з президентом до вступу на посаду, або після", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, американські журналісти оприлюднили перелік кандидатів на ключові посади в адміністрації і команді новообраного президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?