В Україні розповіли, як Росія руйнує себе: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розповіли, як Росія руйнує себе: опубліковано відео

В Україні розповіли, як Росія руйнує себе: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Для України сучасними «татарами» і работоргівцями є росіяни, які захоплюють в полон і беруть в заручники українських воїнів.
Про це заявив Горький Лук в своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
«Національна образа для росіянина - це абсолютна норма. Національне питання в Росії є захалявними ножем, він буде застосовуватися завжди. Ми зараз будуємо політичну націю. Політичне питання для нас є первинним», - сказав він.
Також блогер додав, що «татари за століття нальотів вивезли в рабство три мільйони населення з Поділля - ну, напевно, це питання історичне».
«Але для мене і для татарина, я думаю, важливіше те, що зараз 30 осіб (в 100 тисяч разів менше) перебувають у заручниках у Росії. Тому для мене зараз сучасний «татарин», нальотчик, работоргівець - це кацап», - заявив він.
Крім того Горький Лук зазначив: «З цієї точки зору, як кафедра вважає, і повинно розглядатися національне питання - ми націю будуємо, а Росія свою націю руйнує. Я сподіваюся, що вона її зруйнує».


Повну версію блога читайте на ONLINE.UA: «Украина свою нацию строит, а Россия — разрушает».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?