В Україні розповіли, як Росію перетворюють на КНДР: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні розповіли, як Росію перетворюють на КНДР: опубліковано відео

В Україні розповіли, як Росію перетворюють на КНДР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин вважає, що Росія поступово рухається до ізоляції і перетворюється на КНДР.
Про це Матюшин розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
За його словами, з Росією поки співпрацюють, торгують, але це ненадовго, адже нещодавно в Гаазі було оголошено, що приєднання Криму до Росії все-таки було збройною анексією, а не плебісцитом. До того ж за пару місяців до цього Парламентська асамблея Ради Європи визнала, що на Донбасі присутні російські регулярні війська. Також волонтери постійно вираховують російську техніку на окупованих територіях.
"Розумієте, ці всі охайні пазлики складуться в цілу мозаїку, коли реально весь світ буде ставитися до Росії як до КНДР. Тобто, незважаючи зараз на санкції, на охолодження відносин на міжнародній арені, з ними якось ще співпрацюють. На рівні торгівлі, на рівні укладених раніше міжнародних договорів і протоколів. Є елемент взаємодії. Вони поводяться недобре, ми їх караємо санкціями, але, тим не менше, про повну ізоляцію не йдеться", - сказав блогер.
Читайте також: КНДР зробила грізну заяву про ядерну зброю
"Але ось ці сигнали, вони не можуть не радувати. І я вважаю, що це перші кроки. Далі це ростиме в геометричній прогресії, ростиме по експоненті", - додав він.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Путин снова всех переиграл: несколько плохих новостей для России

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?