В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром

В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром
Джерело:  online.ua

Художник Сергій Поярков охарактеризував народного депутата Надію Савченко як «клоунський кошмар» російського Кремля.
Таку думку Поярков висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Савченко тільки-тільки встигла вимовити "не дайте мені с**тися" - і з такою реактивною швидкістю с**илась, в найкоротші терміни! Ще луна не встигла замовкнути від її цього "не дайте с **тися" - як вона тут же почала с**тися", с**тися", с**тися"...», - епатажно заявив Поярков.
«Савченко - це теж щеплення, до речі. Це щеплення проти чарівності. Адже ми всі, як юні дівчатка, закохані в Вакарчука або Джона Леннона, закохалися в Савченко по телевізору. І це теж пострадянський синдром. Тому що дорослі люди, подібно підліткам, придумують собі кумира, і починають самі продукувати цю медійну бульку», - продовжив художник.
За його словами, він і сам не уникнув цього.

Читайте також: Савченко підірвала соцмережі "причиною" війни на Донбасі
«Але ми ж відрізняємося від мавп тим, що повинні мати критичне мислення. І вміти визнавати: так, дійсно, я помилявся, коли я теж повірив у те, що ось така людина, як Савченко, може взяти і з кондачка чогось змінити...», - сказав Поярков.
«Тут свою роль зіграло почуття несправедливості по відношенню до неї. Було ж очевидно: з нею вчинили несправедливо (ув'язнили в Росії - Ред.). І це у всіх нормальних людей викликало співчуття. І противнику технологічно вдалося конвертувати наше цілком людське співчуття в цей прокремлівський, клоунський кошмар!», - продовжив Поярков.
«Зрозуміло, що якась частина українського політикуму, близько-опоблочна, буде використовувати Савченко. Зрозуміло, що у нас є люди, у яких бізнес зав'язаний на Росії, їм більше нікуди продати свою продукцію, вони активно хочуть зберегти і примножити свої прибутки - і тому, зрозуміло, вони будуть цю змію використовувати в своїх цілях», - міркує Поярков.
Читайте також: Ляльководи Савченко поспішають, але проблеми будуть не тільки з нею
«Але на те нам дано мозок, щоб на виборах не вибирати цих людей знову. Тому що, якими б не були негативними персонажами всі ці Найєми, Лещенки, всі ось ці ляшки, але вони виявилися там, у владі, використовуючи нас з вами. Нашими голосами», - продовжив художник.
На його думку, "голосувати за нього не хочуть, іншого" - це погана мотивація для виборців.
«А Савченко - це символ відсутності критичного мислення. Це - дура від Бога. Вона ніколи нічим не управляла ефективно. Вона не керувала ні відділенням, ні ротою...», - сказав Поярков.
«Якщо Савченко вважає, що вона - хороша людина, це ще не привід, скажімо, взятися вирізати комусь апендицит. Для цього ж треба вчитися! Точно так же вчитися необхідно мистецтву керувати. Це - окрема професія!», - вважає художник.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Захарченко та Плотницький волею-неволею допомагають Україні - художник Сергій Поярков

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?