В Україні скоїв самогубство командир 4 танкової дивізії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні скоїв самогубство командир 4 танкової дивізії РФ

В Україні скоїв самогубство командир 4 танкової дивізії РФ
Джерело:  online.ua

Російські солдати роблять все можливе, щоб відновити втрати, залучаючи "законсервовану" техніку, проте вона виявилась розкраденою. Українські розвідники дізналися, що командир 4 танкової дивізії загарбників взагалі застрелився.

Джерело:Фейсбук-сторінка ГУР Міноборони

В Україні застрелився командир 4 танкової дивізії РФ

За словами українських розвідників, на аеродромі в селищі Клімове Брянської області противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу. Варто зазначити, що це за 35 кілометрів від кордону з Україною.

Росіяни намагаються реанімувати техніку, яка прибуває зі складів тривалого зберігання. Однак її стан вкрай незадовільний. Тобто повноцінно використати її агресор не зможе. Попри це, окупанти створюють місця для зберігання техніки, виведеної з ладу на полі бою, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що російські солдати мають ще одну проблему з відновленням техніки після "розконсервації" зі складів. Річ у тім, що з бойових машин повністю розкрадено оптичні прилади та електроніку з вмістом дорогоцінних металів.

Ба більше, вказано, що у 4 танковій дивізії РФ з’ясували, що з 10 "розконсервованих" танків лише один знаходиться в більш-менш працездатному стані. Решта – повністю розукомплектовані, частина навіть не має двигунів.

За словами розвідників, плани окупантів з передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання, фактично зірвано. Відтак командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії Росії застрелився.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?