В Україні стартує чемпіонат з футболу - УПЛ оголосила розклад матчів
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Україні стартує чемпіонат з футболу - УПЛ оголосила розклад матчів

В Україні стартує чемпіонат з футболу - УПЛ оголосила розклад матчів
Джерело:  online.ua

В Україні стартує чемпіонат по футболу 2020-21. УПЛ вже затвердила розклад перших матчів, які почнуться 21 серпня. У новому сезоні FAVBET Ліги візьмуть участь команди: Шахтар, Динамо, Зоря, Десна, Олександрія, Колос, Дніпро-1, Маріуполь, Олімпік, Ворскла, Львів, Минай, Рух, Інгулець. Відкриють сезон Олімпік і Динамо. Також на цей день запланований матч між Шахтарем з Колосом, якщо "гірники" не пройдуть до фіналу Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу дирекції УПЛ.

Розклад чемпіонату України з футболу на 1 тур:

21 серпня (п'ятниця)

  • Олімпік - Динамо (початок о 17:00)

  • Шахтар - Колос (початок матчу о 19:00) - якщо "гірники" пройдуть у фінал Ліги Європи, то матч перенесуть

22 августа (субота)

  • Львів - Минай (початок о 14:00)

  • Десна - Зоря (початок о 17:00)

  • Олександрія - Маріуполь (початок о 19:30)

23 серпня (неділя)

  • Інгулець - Дніпро-1 (початок о 14:00)

  • Ворскла - Рух (початок о 17:00)

Як відомо, минулий чемпіонат України з футболу виграла команда "Шахтар". "Гірники" перемогли достроково після матчу 27-го туру української Прем'єр-ліги з "Олександрією", який завершився з рахунком 3:2.

Важливо відзначити, що "Шахтар" в цьому сезоні впевнено йде і до перемоги в Лізі Європи. "Гірники" вже пройшли в півфінал чемпіонату, перемігши швейцарський "Базель". За фінал Ліги Європи донецький "Шахтар" буде боротися з італійським Інтером. Цей вирішальний матч відбудеться 17 серпня о 22:00 за київським часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Шахтар різко піднявся в престижному рейтингу кращих клубів УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?