В Україні видали провокаційний підручник історії: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні видали провокаційний підручник історії: опубліковані фото

В Україні видали провокаційний підручник історії: опубліковані фото

У підручнику з історії, рекомендованому до застосування в загальноосвітніх навчальних закладах комісією з історії Науково-методологічної ради з питань освіти міністерства освіти і науки України зазначено, що тільки в Криму і Донецькій області не було мітингів на підтримку Євромайдана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Костянтина Філоненко.
«Моя знайома здає ЗНО з історії. Так вийшло. І ось, що примітно, вона пише: «Читати останній параграф про Революцію Гідноті і війну не змогла. Останньою краплею була фраза в підручнику про те, що на підтримку Євромайдану люди збиралися у всіх містах, крім Донецька і Криму, навіть тестове питання таке є», - написав він, додавши фото сторінок з підручника.

Варто відзначити, що під час проведення Євромайдану і Революції Гідності в Києві в Донецьку щодня проходили мітинги на площі біля пам'ятника Шевченко, а під час одного з мітингів «За єдину Україну» в Донецьку був убитий проукраїнський активіст Дмитро Чернявський. У Сімферополі в грудні 2014 на площі Леніна також збиралися люди, які підтримували Революцію Гідності.




Раніше  відомий блогер Олександр Михельсон показав карту з українським Кримом, виявлену ним в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?