В Україні відбулася серйозна НП на залізниці: постраждали десятки пасажирів потяга
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні відбулася серйозна НП на залізниці: постраждали десятки пасажирів потяга

В Україні відбулася серйозна НП на залізниці: постраждали десятки пасажирів потяга
Джерело:  online.ua

У вівторок, 24 липня, на залізничній станції Пологи, розташованої в Запорізькій області, сталася надзвичайна подія - локомотив врізався в пасажирський потяг Київ - Бердянськ, в результаті чого постраждало 26 пасажирів.

Про НП на залізниці повідомила прес-служба Нацполіціі Запорізької області, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що винним в події є машиніст тепловозу, який перевищив швидкість, що призвело до аварії. За даними правоохоронців, сили удару вистачило, щоб в декількох вагонах з верхніх полиць попадали пасажири, також багато людей обпеклися гарячими напоями.

Відомо, що на місце події прибуло кілька бригад швидкої допомоги. Медики надали допомогу 26 пасажирам поїзда, що слідував до Бердянська. У всіх були діагностовані забої, синці та опіки.

Також відомо, що двох пасажирів довелося госпіталізувати в місцеву клініку. Постраждалими стали мати з дитиною - на 4-річного хлопчика пролився гарячий чай, в результаті чого дитина отримала сильний опік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що правоохоронці з'ясували причину смертельної аварії під Житомиром, в результаті якої загинули десять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?