В Україні викрили брехню втікача екс-депутата Держдуми про Суркова: з'явилися фото та аудіо
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні викрили брехню втікача екс-депутата Держдуми про Суркова: з'явилися фото та аудіо

В Україні викрили брехню втікача екс-депутата Держдуми про Суркова: з'явилися фото та аудіо
Джерело:  InformNapalm

Українські хакери викрили брехню екс-депутата Держдуми РФ  Дениса Вороненкова, який заявив, що помічник президента Росії, "сірий кардинал Путіна" Владислав Сурков був проти анексії Криму в березні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.
Хакери представили матеріали, які доводять, що "Вороненков або не компетентний в «ролі Суркова» в розв'язанні війни проти України, або навмисно акцентує увагу на перекладанні відповідальності виключно на одну людину (маючи на увазі Путіна)". Передані хакерами фото й аудіо зі з'їздів російської терористичної організації «Союз Добровольців Донбасу» (СДД), які проходили в анексованому Криму в травні 2016, а також у Москві в листопаді 2016, показують, що почесним гостем цих з'їздів був особисто Сурков.
Аудіозапис кримського з'їзду бойовиків отриманий завдяки так званому заступнику керівника апарату «Союзу Добровольців Донбасу», керівнику відділення організаційно-правового забезпечення Марії Данільцевої. На з'їзді 19 травня 2016 року в окупованому Криму були присутні окупаційний «глава Криму» Сергій Аксьонов і помічник президента РФ Владислав Сурков.



Читайте також: Кримнаш і "Новоросія": навколо втікача в Україну екс-депутата Думи розгорається скандал
Хактивісти Українського кіберальянса з групи «Кіберхунта» надали також ексклюзивні фотографії з'їзду СДД, який пройшов у Москві 4 листопада 2016 року. На них видно, як Сурков позує разом з одіозними бойовиками, які воювали на Донбасі. На фото помічник Путіна, високопоставлений політтехнолог з ФСБ РФ і глава організації СДД А. Бородай, пітерський неонацист, військовий злочинець з ДРГ «Русич» А. Мільчаков й інші. Звертається увага, що штори технічно запнуті, а це значить, що фото не повинно було потрапити в ЗМІ.



Далі серія фотографій, які підкреслюють, що Сурков був не випадковим гостем з'їздів.






"Ймовірно, саме цей з'їзд і обіцянки підтримки з боку високих представників Кремля і надихнули «отамана війська Донського» Миколу Козіцина видати наказ від 30 січня 2017 року про формування в Росії нових підрозділів (до 50 тисяч) «добровольців» для відправки на український Донбас. Нагадаємо, що сам Козіцин тікав з Донбасу після замаху на нього, побоюючись повторити долю інших польових командирів бандформувань ЛНР/ДНР", - йдеться в матеріалі InformNapalm.
Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував слова втікача в Україну екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, який зізнався, що "сірий кардинал" Путіна Владислав Сурков був проти анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?