В Україні випустили з в'язниці видну прихильницю проекту "Новоросія"
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні випустили з в'язниці видну прихильницю проекту "Новоросія"

В Україні випустили з в'язниці видну прихильницю проекту "Новоросія"
Джерело:  interfax.com.ua

Відома прихильниця так званої «Новоросії», екс-нардеп від Компартії України Алла Олександровська достроково вийшла з-під варти завдяки зміні запобіжного заходу Апеляційним судом Харківської області.
Про це заявив адвокат екс-нардепа Олександр Пастернак, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна, яку цитує Украинская правда.
"Суд змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета. Алла Олександрівна була звільнена з-під варти в залі суду", - повідомив він.
При цьому юрист не зміг пояснити, чому суд погодився пом'якшити запобіжний захід його підзахисної.
"Мотиви рішення поки невідомі. Була оголошена тільки резолютивна частина. Мотивувальна буде протягом п'яти днів", - сказав Пастернак, додавши, що він мотивував прохання про пом'якшення запобіжного заходу відсутністю ризику того, що Олександрівська спробує втекти або вплинути на слідство.
Ще однією причиною було суттєве погіршення її стану здоров'я.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ розкрила спроби Алли Олександровської та її сина прийняти звернення щодо змін Конституції по федералізації України.
Також українська спецслужба зазначала, що завдяки затриманню комуністки вдалося зірвати чергову спробу Росії дестабілізувати ситуацію в Україні на користь так званого проекту «Новоросія».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?