В Україні вирахували найгірший Кабмін за часи незалежності
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні вирахували найгірший Кабмін за часи незалежності

В Україні вирахували найгірший Кабмін за часи незалежності

Економіст Михайло Кухар розповів, що уряд Арсенія Яценюка, який заявив про відставку, не увійшов навіть до трійки найгірших з економічного спаду і навіть до п'ятірки зі зниження доходів населення за період роботи Кабміну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook економіста.
"IMF Group Ukraine порахувала, за яких урядів за останні 25 років вітчизняна економіка зростала в своїй вартості і за яких втрачала. І точно так само з доходами населення: за якого прем'єр-міністра найбільше зросли доходи, а за якого населення найбільше збідніло. Головний висновок: Арсеній Яценюк - ще далеко не найгірший прем'єр-міністр України! Найгірший - Вітольд Фокін! Його уряд не увійшов навіть до трійки найгірших з економічного спаду (4-е місце з кінця) і навіть до п'ятірки щодо зниження доходів населення за період роботи уряду (6-е місце з кінця). Яка частина провини за це лежить на невмілих діях уряду, а яка на Росії, що завдала військової агресії Криму і Донбасу - не є предметом цього розрахунку", - написав Кухар.




Нагадаємо, у

відеозверненні про відставку Арсеній Яценюк зазначив, що вважає, що його уряд став "найкращим в історії України"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?