В Україні висміяли "братські народи" ДНР-ЛНР: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні висміяли "братські народи" ДНР-ЛНР: опубліковано відео

В Україні висміяли "братські народи" ДНР-ЛНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин висміяв "братські народи" ДНР і ЛНР, які поширюють такі, що суперечать один одному фейки про те, що Україна - бідна країна, проте платить зарплату польським, німецьким, французьким найманцям, які нібито воюють проти бойовиків на Донбасі.
Про це Матюшин розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Загалом - найманці, всюди найманці. Тут дуже цікава двозначність, яку я вже не раз спостерігаю у адептів "руського міра" і у тих йо****ів, які щиро вірять в "Новоросію", які між двома "братніми народами", між ЛНР і ДНР, зараз будують митниці. З одного боку, вони щиро вірять, постулюють, декларують і радіють нашим економічним невдачам, тому що, на їхню "законтачену" думку, це свідчить зайвий раз про те, що ми - "країна 404", що Україна - це проект, що нас вже фактично не існує, що ось-ось, і ми розвалимося, у нас немає грошей, ми всі жебраки, ми дострибалися на Майдані до того, що розвалили країну", - сказав блогер.
"При цьому, не дивлячись на всі ці "дацзибао", всі їхні завивання - країна існує, вперто не розвалюється і, власне кажучи, на третьому році військового конфлікту вже навіть пішла в невелике, але економічне зростання, чого, до речі, Російській Федерації не світить ще найближчі років п'ять", - додав він.

Читайте також: Укра їна не виграватиме війну великою кров'ю: з'явився важливий прогноз щодо Криму і Донбасу
У той же час блогер дивується, як фанати Путіна можуть складати казки про те, що на Донбасі воюють іноземні найманці, адже таким військовим довелося б платити неймовірні гроші.
"Так ось, я хотів запитати. Як, хлопці, у вас у вашій тупий голові поєднуються ці два факти: що Україна - бідна, розвалена країна, з іншого боку - величезна кількість найманців? Розумієте, це ж тільки російські найманці, будучи генетичними покидьками, їдуть на Донбас воювати за копійки, за те, щоб їм погасили десь там, в Заураллі, кредит. А найманці, яких ви декларуєте, які нібито у нас є - польські, фінські, німецькі, французькі... Ці найманці дуже дорого коштують, це не русня, яка удобрює приазовський чорнозем кожен день своїм біоматеріалом. Ці - грамотні, дорогі, їх утримувати, напевно... Якби це було правдою, це було б два бюджети ЗСУ або Міноборони України", - констатував Матюшин.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: ДНР не умеет воевать и штампует сказки про Украину

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?