В Україні висміяли наміри Кремля легалізувати медіа-піратство в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні висміяли наміри Кремля легалізувати медіа-піратство в РФ

В Україні висміяли наміри Кремля легалізувати медіа-піратство в РФ
Джерело:  online.ua

Кремлівські чиновники вже закликають дозволити в РФ викладати у загальний доступ в інтернеті піратські копії західних фільмів та іншого контенту, який заборонений для перегляду в Росії. В Україні висміяли злочинні наміри росіян.

Джерело: Twitter-сторінка радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка

У Кремлі закликають легалізувати в РФ медіа-піратство 

Зокрема, неврівноважений заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв у відповідь на зникнення музики окремих західних виконавців з російських онлайн-сервісів, закликав росіян поширювати піратські копії західного медіа-контенту аби завдати правовласникам матеріальної шкоди і нібито довести їх до банкротства.

Якщо вони пішли від нас, усілякі Netflix та інші, значить, будемо це все завантажувати, будемо користуватися безкоштовно. А я б усе це по мережі розкидав, для того, щоб завдати їм максимальної шкоди. Максимальної шкоди, щоб вони збанкрутували! - почав істерично погрожувати Медведєв.

Речник Кремля Дмитро Пєсков підтримав слова голови Ради безпеки Росії та назвав "піратами" тих, хто нібито "викрав" російські активи.

Погоджуся з Дмитром Анатолійовичем. Ми ж маємо справу з піратами - ті, хто нас пограбував; ті, хто захопив наші активи, вкрав наші активи... Фраза "піратський контент" уже під іншим соусом має сприйматися, - зазначив речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.

Реакція України

Знову ru-офіціали зізналися в кримінальному злочині. Закликають росіян поширювати піратські копії кіно/музики. Якщо ти злодій, то ти злодій... Росія завжди краде. Не винаходить, не вигадує, а грабує та обкрадає. Справжнє обличчя "великої російської культури, - відреагував на злочинні заклики кремлівських чиновників радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

За словами міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, заяви Медведєва та Пєскова є типовою поведінкою Кремля, який намагається красти у інших і зневажає закон.

Також голова міністерства дорікнув тим, хто стверджує про те, що культура поза політикою й запропонував дати раду щодо заклику в Кремлі порушувати закони про авторське право.

Санкції проти представників російської культури та конфіскація активів Росії в світі - це наша єдина послідовна відповідь. Активи "Россотруднічества" мають бути арештовані. А викрадені українські цінності повернуті, - підкреслив Ткаченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?