В Україні все більше людей з розладами психіки, які голосуватимуть за Савченко - волонтер
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні все більше людей з розладами психіки, які голосуватимуть за Савченко - волонтер

В Україні все більше людей з розладами психіки, які голосуватимуть за Савченко - волонтер
Джерело:  online.ua

В Україні зростає кількість "душевнохворих людей", які на виборах готові підтримувати політиків, що намагаються відстояти інтереси Кремля, зокрема - народного депутата Надію Савченко.
Таку думку висловив у інтерв'ю ONLINE.UA відомий волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега.
"У нас є президент. Президент, наприклад, мені не подобається. Але я бачу, що кращого поки немає. Тому я буду намагатися зробити так, щоб він вкрав якнайменше. Я розумію, що він буде, на жаль, красти все одно... Але при цьому з тих, хто є, він мені підходить значно більше, ніж, скажімо, Рабінович (обраний від Опоблока нардеп Вадим Рабінович - ONLINE.UA). Порошенко - це погано, а Рабінович - це "триндець", - зазначив волонтер.
Читайте також: В ідео з Савченко і п'яним на Майдані розбурхало мережу
На думку Дейнеги, українці не зобов'язані любити владу, але повинні згуртуватися з нею навколо спільних цінностей.
"Там, де вони нашим цінностям не відповідають, ми повинні на них чинити громадський тиск, а не влаштовувати "третій Майдан". Тому що "третій Майдан" - це чергова надія українського народу, що ми можемо швидко отримати тут Сінгапур. Що завтра ми, наприклад, вийдемо на Майдан, знесемо цю злочинну владу і наведемо значно кращу. І тих, хто в це щиро вірить, - маса!" - підкреслив він.
"На жаль, кількість душевнохворих людей, особливо в стрімко зубожілій країні, в якій рівень життя падає, люди зубожіють, в якій йде війна - в такій країні кількість людей з розладами психіки зростає і буде зростати ... Вони будуть ходити на голосування, вони будуть голосувати за своїх політичних фаворитів, за Надю Савченко голосуватимуть, про яку вже Мураєв (обраний від Опоблока нардеп Євген Мураєв - ONLINE.UA) говорить "наша Надя". Вона вже - їх", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Волонтер Віталій Дейнега: в Україні є конкретна проблема, на якій грає Кремль

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?