В Україні втік з-під арешту фігурант гучної справи
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні втік з-під арешту фігурант гучної справи

В Україні втік з-під арешту фігурант гучної справи
Джерело:  FinClub

Екс-глава банку "Михайлівський" Ігор Дорошенко втік з-під домашнього арешту, в зв'язку з чим був оголошений в розшук.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  FinClub.


За даними прес-служби прокуратури Києва, 27 січня Дорошенко не з'явився до слідчого для оголошення підозри. Так, крім розкрадання майна йому інкримінують доведення банку до банкрутства.


Адвокат Дорошенко Ростислав Кравець представив інформацію про хворобу свого клієнта, яка була спростована після отримання документів про відсутність підстав для госпіталізації, після чого заявив про закінчення дії контракту з клієнтом.


Читайте також: У зама Гонтаревої провели обшук і дещо забрали: з'явилися подробиці


Слідчий звернувся до Дніпровського районного суду Києва з вимогою змінити запобіжний захід Дорошенко і оголосити його в розшук. "За клопотанням прокуратури міста Києва суд дав дозвіл на затримання екс-глави банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенко, - йдеться в повідомленні. - В даний час органами прокуратури і СБУ вживаються заходи для встановлення місцезнаходження підозрюваного і виконання рішення суду про його затримання".


Раніше в СБУ інформували, що мають дані про намір Дорошенко з сім'єю поїхати в Канаду, де його дружина вже підбирала садок для дітей.


Як повідомляв ONLINE.UA,  23 травня 2016 року правління НБУ прийняло рішення про віднесення ПАТ "Банк Михайлівський" в категорію неплатоспроможних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?