В Україні ввели карантин через коронавірус - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні ввели карантин через коронавірус - що необхідно знати

В Україні ввели карантин через коронавірус - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів вирішив запровадити в Україні загальний карантин на весь березень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію нардепки Вікторії Сюмар у Facebook.

За її словами, обмеження по всій країні чинні з 12 березня. Вони завершуються 3 квітня.
Карантин передбачає закриття освітніх закладів, забороняє масові заходи з понад 200 учасниками, а також припинення авіасполучення з окремими країнами. Наразі не уточнюється, про які держави йдеться.

"Також буде закрита більша частина КПП. З 219 лишиться 49. Прем’єр каже, що там обладнані місця для карантину. Уряд виділив також 100 млн гривень на закупівлю товарів індивідуального захисту у приватних внутрішніх компаній", - додала Сюмар.

Нагадаємо, київська міська влада також анонсувала 11 березня введення карантину — вже з наступного дня. Весь поточний місяць закритими будуть навчальні та розважальні заклади. Встановлено заборону на проведення масових заходів, якщо кількість учасників перевищить 60.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що не приховують реальний рівень захворювань на новий коронавірус COVID-19 в Україні. Головний санлікар пояснив, що інфекція нібито повільно поширюється на схід Європи. Він нагадав про лише один випадок COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?