В Україні вводять додаткові заходи проти коронавірусу - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні вводять додаткові заходи проти коронавірусу - що необхідно знати

В Україні вводять додаткові заходи проти коронавірусу - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Державна прикордонна служба України впроваджує додаткові заходи контролю через ситуацію з новим коронавірусом в Італії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС.

За словами голови ДПСУ Сергія Дейнеко, йдеться про Міжнародний пункт пропуску "Тиса", а також аеропорти "Бориспіль" та "Київ". Саме через ці локації прибувають особи з Італії.

"Сьогодні з 20:00 години всі пасажири, які прилітають в Україну з Італії, будуть проходити обов’язкову температурну перевірку. З інших аеропортів жодні регулярні рейси до міст Італії не виконуються", - пояснив він.

Прямого автобусного пасажирського сполучення між Україною та Італією нема. Усі люди прибувають з цієї держави через пункт у місті Чоп на Закарпатті.

"Через пункт пропуску "Тиса" виконується нерегулярні рейси — це близько 500 мікроавтобусів на тиждень, які перетинають державний кордон України, прямуючи в Італію та в зворотному напрямку. Завтра з 8:00 години там також буде забезпечена температурна перевірка всіх громадян – водіїв та пасажирів автотранспорту з метою унеможливлення потрапляння осіб із симптомами коронавірусу", - зазначив Дейнеко.

Окрім того, температурну перевірку громадян проводитимуть на пунктах "Шегині" й "Краківець" на кордоні з Польщею. Там виконують 2-3 рейси.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 24 лютого, стало відомо про п'ятого загиблого від китайського коронавірусу в Італії. Загальна кількість хворих у країні сягнула понад дві сотні громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?