В Україні заборонили новий російський блокбастер
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні заборонили новий російський блокбастер

В Україні заборонили новий російський блокбастер
Джерело:  online.ua

Державне агентство України з питань кіно відмовило в державній реєстрації і видачі прокатного посвідчення художньому фільму "Нічна варта" (2016 року), де продюсером і одним з акторів виступив Леонід Ярмольник.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держкіно в Facebook.
Нагадаємо, що в березні 2014 року Ярмольник підтримав приєднання Криму до Росії, назвавши його ісконно русскою землею. Також він звинуватив жителів Західної України в ксенофобії.
"За результатами розгляду Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок і серіалів виробництва Російської Федерації, представлених правовласниками для отримання прокатних посвідчень, а також реагуючи на інформацію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та скарги громадян, було відмовлено в державній реєстрації і видачі прокатного посвідчення художньому фільму "Нічна варта", - йдеться в повідомленні Держкіно.



"Також скасовано реєстрацію та анульовані прокатні посвідчення п'яти російських серіалів і багатосерійних фільмів: "Не жалею, не зову, не плачу" (2011); "Найденыш-3" (2012); "Дело было на Кубани" (2011); "Непутевая невестка" (2012); "Когда зацветет багульник" (2010)", - додали в прес-службі.


Раніше російський телеканал

REN TV випустив в ефір документальний фільм, в якому винуватцями світових катастроф останнього сторіччя назвали євреїв

, що обурило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?