В Україні заборонили ще один російський телеканал: з'явилися подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні заборонили ще один російський телеканал: з'явилися подробиці

В Україні заборонили ще один російський телеканал: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

На території України обмежили ретрансляцію російського телеканалу "Охотник и рыболов HD".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергія Костинського.

Читайте також: Мислячі росіяни зрозуміють: мережу розбурхала заборона каналу "Дождь" в Україні
Обмеження ретрансляції в кабельних мережах України ввели в зв'язку з трансляцією передачі "Зірка на гачку" за участю полковника Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил РФ Євгена Конопелькіна.
"Передача, присвячена службі командира батальйону російського спецназу ГРУ Росії в Чечні, є беззаперечним прикладом популяризації спецслужб країни-агресора", - прокоментував рішення Нацради Костинский.
Відзначається, що рішення про обмеження ретрансляції набуде чинності за місяць, і що за порушення норм Європейської конвенції про транскордонне телебачення і вимог національного законодавства в Україні заблоковано вже 78 з 82 російських телеканалів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Держагентство з питань кіно України заборонило демонстрацію ще 12 російських фільмів і серіалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?