В Україні заборонили ще одну міжнародну платіжну систему
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні заборонили ще одну міжнародну платіжну систему

В Україні заборонили ще одну міжнародну платіжну систему
Джерело:  online.ua

З 14 червня за рішенням НБУ в Україні заборонили міжнародну платіжну систему TYME. Причиною тому стала її співпраця із забороненою в Україні російською платіжною системою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.

Відзначається, що рішення щодо скасування реєстрації платіжної системи TYME в Україні було прийнято через документально підтверджені докази того, що дана система здійснювала перекази коштів у співпраці з російською платіжною системою. Ці докази були надані СБУ.

У прес-службі регулятора підкреслили, що раніше всі платіжні системи, які працюють в Україні, попереджали про неприпустимість співпраці з забороненими системами. Тоді в TYME запевнили НБУ, що дотримуються всіх відповідних обмеженнь.

Після позбавлення TYME реєстрації в Україні НБУ також ухвалив рішення скасувати реєстрацію всіх учасників даної платіжної системи. Протягом тижня, до 20 червня, TYME зобов'язали завершити всі взаєморозрахунки за здійсненими переказами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що НБУ прийняв остаточне рішення щодо заборони WebMoney в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?