В Україні заборонили ще три російські телеканали
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні заборонили ще три російські телеканали

В Україні заборонили ще три російські телеканали
Джерело:  Нацрада

В Україні прийняли рішення про припинення трансляції ще кількох  російських телеканалів, - "Питання і відповіді", "Садиба - ТВ" і "Домашні тварини".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення.


"Рішення вступить в силу через місяць після його прийняття. У разі надання правовласниками або дистриб'юторами цих програм гарантій щодо усунення порушень Національна рада може переглянути своє рішення", - йдеться в повідомленні.


Згідно з повідомленням Нацради з питань телебачення і радіомовлення, підставами для вилучення зазначених каналів стало розміщення мовниками комерційної реклами.


Також прийняли рышення про дозвіл ретрансляції з 24:00 до 04:00 в кабельних мережах программ еротичного спрямування NuArt TV.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на звільненій від окупації проросійськими бойовиками території Донбасу транслюється понад двадцять телеканалів Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?