В Україні зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом - що відомо

В Україні зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом - що відомо
Джерело:  online.ua

В Україні зросла кількість захворілих на коронавірус - станом на 21:00 в суботу, 21 березня, на території країни всього зафіксовано 47 випадків зараження інфекцією. За сьогоднішній день виявлено 6 нових випадків зараження - всі вони зафіксовані в Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я України.

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано всього 18 позитивних результатів на COVID-19 - 10 в Чернівецькій, 1 в Житомирській, 1 в Київській, 1 в Донецькій, 2 в Івано-Франківській областях та 2 в місті Київ.

Також позитивні результати на коронавірус виявили регіональні лабораторії:

  • Чернівецька область - 15;

  • Дніпропетровська область - 2;

  • Житомирська область - 1;

  • Львівська область - 1;

  • Київська область - 2;

  • Тернопільська - 1;

  • місто Київ - 7, з яких 6 за цю добу.

Нагадаємо, в Києві в зв'язку з загрозою поширення коронавіруса посилюють карантин. З понеділка, 23 березня, в столиці зупиняють міський транспорт з повною забороною пасажирських перевезень. Право на проїзд в пасажирському транспорті залишилося тільки у співробітників об'єктів критичної інфрастурктури міста - медпрацівники, рятувальники, правоохоронці, працівники продуктових магазинів і аптек, а також співробітники стратегічних підприємств при наявності спеціальної перепустки.

Слід зазначити, що в світі станом на вечір 21 березня кількість хворих на коронавірус зросла майже на 28 тисяч і досягла 303 196 людей. Тільки за сьогоднішній день від інфекції померли 1582 пацієнта, 793 людини з яких померли в Італії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди дзвонити українцям при появі симптомів коронавіруса  - розмістіть на видному місці номери телефонів реєстратури поліклініки, сімейного лікаря та обласної лінії по коронавірусу, щоб можна було миттєво звернутися за консультацією в разі зараження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?