В Україні запропонували не відмовлятися від Земфіри: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні запропонували не відмовлятися від Земфіри: опубліковано відео

В Україні запропонували не відмовлятися від Земфіри: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Після скандалу, що виник внаслідок прохання Земфіри прибрати прапор України на її концерті у Вільнюсі, не варто робити швидких висновків.

Таку думку висловила музичний критик та співачка Кіра Шайтанова у блозі на ONLINE.UA.

«Дуже багато розбіжностей з приводу цієї теми, тому що розповіді очевидців цієї ситуації дуже сильно різняться», — зазначила вона.

Також експерт розповіла, що деякі свідки запевнюють, наче «Земфіра була у якомусь неадекваті, у матерній формі просила прибрати прапор та ледь не охорона людей не виводила, хтось подає ситуацію з іншого боку і розповідає, що близько п'яти разів Земфіра просила прибрати український прапор, говорячи: «Ви мене підставляєте… Я люблю свою країну, ви любите свою країну», і вже на п'ятий раз у матерній формі попросила прапор прибрати».


«Ставлення до цієї ситуації може бути абсолютно різним, але говорити, що «артист для меня помер після цього!», «Я ніколи більше не буду цього слухати», підписувати якісь петиції про заборону на в'їзд артиста — це велика дурість», — вважає вона.


Співачка переконана, що «як артист Земфіра не мала права зі сцени вживати такі слова, оскільки мені здається, що Земфіра — не солістка відомого колективу «Ленінград», і такі вирази неприпустимі зі сцени».

«З іншого боку, ми з вами не знаємо, з якої причини, під впливом чого чи кого прапор просили прибрати. Наші люди досить агресивні у питаннях артистів з близького зарубіжжя, от та межа між зрадою і перемогою стосовно артистів дуже легко стираєтся. Тобто, той, хто буде кричати про те, що він любить Україну, обмотуватись українським прапором, той звичайно у нас Бог, а той, хто відмовчується або просто негативно висловлюється, тому тотальна і приниження на віки», — резюмувала Шайтанова.



Більше читайте на ONLINE.UA: "Від Лорак до Земфіри: як артисти стають цапами-відбувайлами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?