В Україні запропонували новий формат переговорів по Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні запропонували новий формат переговорів по Донбасу

В Україні запропонували новий формат переговорів по Донбасу

Перший президент України Леонід Кравчук уважає, що потрібно міняти формат переговорів по Донбасу: Україні та Росії слід відібрати по 5 чоловік, які є моральними авторитетами і ніколи не були замішані в політиці, і посадити їх за стіл переговорів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Обозреватель".
"Коли люди говорять - гармати мовчать, і висувати рішення. Я пропоную такий варіант. Нехай за стіл переговорів з одного боку сяде 5 високоморальних росіян, які ніколи не були ні замішані в політиці, але є значущими особистостями в країні. Те ж саме і від України . Разом вони запропонують план вирішення наболілих питань, а потім покладуть цей план панам Путіну і Порошенкові на їх столи. Нехай ті подивляться і скажуть, хочуть вони це робити чи ні", - сказав Кравчук.
"Потрібно завжди шукати вихід зі становища, не можна через прямоту окремих особистостей втрачати тисячі убитих людей. Не можна слати похоронки матерям, дружинам і дітям. Якщо у них є хоча б крапля людського і гуманного", - додав він.
Нагадаємо, що зараз в Тристоронній контактній групі в Мінську Україну представляють другий президент Леонід Кучма і лідер "Українського вибору", кум президента РФ Путіна Віктор Медведчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Кучма сказав, що врегулювання конфлікту на Донбасі можливо тільки в тому випадку, якщо до переговорів приєднаються представники Сполучених Штатів Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?