В Україні запропонували позбавити права голосу тих, хто підтримує Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні запропонували позбавити права голосу тих, хто підтримує Савченко

В Україні запропонували позбавити права голосу тих, хто підтримує Савченко
Джерело:  online.ua

Людей, які вірять тому, що говорить народний депутат Надія Савченко, і тих, хто підтримує її дії, необхідно позбавити права голосу.
Таку думку висловив в інтерв'ю ONLINE.UA відомий український художник Сергій Поярков.
"Є, звичайно, до сих пір ті, хто довіряє Савченко. Але, як на мене, всіх цих людей необхідно просто ставити на облік у психдиспансері. Тому що коли людина вірить ось цьому жаху, коли ось це дешеве фуфло втюхують у вуха, і людина на це ведеться - її треба просто позбавляти права голосувати", - упевнений він.
На його думку, те, що в Україні є люди, які все ще підтримують Савченко, говорить про незрілість суспільства.
"Савченко - взагалі чудовий лакмусовий папірець. Деяка популярність Савченко, що досі збереглася, - це індикатор дикої незрілості суспільства. Виявляється, у нас дуже багато дебілів. Ви вже вибачте, що говорю, як останній Лавров, але не можу тут його не процитувати: дебіли... Дорослі інфантильні люди з відсутністю критичного мислення", - вважає художник.
Читайте також: Ляльководи Савченко поспішають, але проблеми будуть не тільки з нею
Він зазначив, що люди повинні розуміти, з якої причини вони голосують за кандидата.
"Виборець не повинен бути вболівальником. Повинна бути чітка, осудна причина, чому ви голосуєте саме за цю людину. Ця людина повинна продемонструвати свою успішність у чомусь, показати, який вона організатор. Ангела Меркель до свого нинішнього посту пройшла з самого низу, з самого початку. Кемерон - те ж саме. Ти починаєш, ти береш планку за планкою, жодну не пропускаючи - і доходиш до вершини, в кінці кінців", - сказав Поярков.
Він вважає, що якщо Савченко стане главою держави, екс-президент втікач Віктор Янукович здасться українцям не таким вже й поганим.
"Тому, люди добрі, коли завгар Янукович стає президентом, це просто кошмар. А Савченко ж буде ще гірше, якщо стане президентом! Янукович хоч губернатором побув трішки і завгаром. Тобто, Янукович вам здасться конвалією травневою. Якщо, не дай Бог, до влади прийдуть Савченка, Найєм, Лещенко, Заліщук та інша-інша, ще козак Гаврилюк - країні кінець. Просто кінець країні!", - зазначив художник.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA, Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенко і Савченко-президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?