В Україні затримано важливого російського банкіра
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні затримано важливого російського банкіра

В Україні затримано важливого російського банкіра
Джерело:  5 канал

В аеропорту "Бориспіль" затримали колишнього керівника одного з російських банків Іллю Юрова, якого розшукував Інтерпол за запитом правоохоронних органів Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.
Юрова звинувачують в розкраданні коштів в особливо великих розмірах. Він очолював Раду директорів Національного банку "Траст". Сам же Юров є громадянином Кіпру.
За даними прикордонників, банкір прилетів до Києва з Лондона. Зараз, за ​​інформацією ЗМІ, банкір знаходиться в СІЗО в Білій Церкві. Процедура його екстрадиції може затягнутися на півроку.
"20 листопада в другій половині дня в аеропорту "Бориспіль" спрацювала база даних Інтерполу на одного з громадян Кіпру. Прикордонники виконали це доручення. Цей громадянин, відповідно, знаходився в міжнародному розшуку по базі даних Інтерполу. Зараз ми його передали Міністерству внутрішніх справ", - розповів спікер Державної прикордонної служби Олег Слободян.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Служба безпеки України затримала двох дезертирів, які перейшли на бік окупантів після анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?