В Україні завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики — хто переміг
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Україні завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики — хто переміг

В Україні завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики — хто переміг
Джерело:  online.ua

В Україні завершився чемпіонат Європи з художньої гімнастики - найграндіозніша спортивна подія 2020 року в усьому світі. Змагання відбулися незважаючи на пандемію коронавіруса, через яку довелося скасувати багато турнірів. До Києва для участі в чемпіонаті приїхали понад 150 гімнасток з 27 країн світу, які показали свою майстерність. Українські гімнастки продемонстрували Європі відмінний результат на чемпіонаті і завоювали заслужені нагороди. Хто переміг на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики і скільки медалей здобули українські спортсменки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Федерації художньої гімнастики України, яка була організатором турніру.

За підсумком європейського чемпіонату українські гімнастки стали володарями трьох золотих медалей, двох срібних і однієї бронзової. Нагороди найвищого ґатунку збірна України здобула в командній першості у вправі з п'ятьма м'ячами. Ще одне золото завоювала Поліна Каріка, яка виступала в категорії юніорів з м'ячем. Срібні медалі отримали збірна України у вправі з обручами і булавами та Карина Сидорак за виступ зі стрічкою. Бронзову медаль українки виграли в груповому виступі.

У фіналі чепіонатов Європи перемогла гімнастка з Ізраїлю Ліной Ашрам, а друге і третє місця зайняли білоруски Аліна Гарнасько і Анастасія Салос. Українські грації Єва Мелещук і Влада Никольченко посіли шосте і восьме місця відповідно.

Нагадаємо, 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики в Україні проходив з певними обмеженнями і змінами, введеними Європейським гімнастичним союзом і олімпійським комітетом. Глядачі не були присутні безпосередньо в Палаці Спорту, а олімпійська ліцензія не розігрувалася на першості, так як Олімпіада була перенесена на наступний рік. Однак змагання транслювалися на всю Європу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український гімнаст завоював золоту медаль на етапі Кубка світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?