В Україні згадали, як росіяни сміялися перед приходом Путіна: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні згадали, як росіяни сміялися перед приходом Путіна: опубліковано відео

В Україні згадали, як росіяни сміялися перед приходом Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Gorky Look вважає, що в Росії завжди знають, хто буде їх главою держави, і об'єднуються навколо влади.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Якщо ви уважно подивитеся на історію Росії, то помітите, що це країна баннеретного типу - вона вибудовується навколо прапора. Там ніколи не було конкуренції ідей, проектів, урядів. Ну, якщо хтось згадає, коли там були вибори конкурентні, нехай про це напише мені в блог, ми про це поговоримо", - розповів блогер.
"Я вам скажу таку річ - навіть коли проводилася імітація виборів в Росії після Єльцина, коли він сказав "я втомився, я йду", під час КВН хтось із гравців пожартував: що буде, якщо Путіна оберуть президентом. І весь зал став сміятися. Тобто вони завжди знають, хто у них буде президентом", - додав Горький Лук.
Також блогер пояснив походження слова "баннеретна" і згадав про те, що банер, прапор, використовувався в Середні століття на поле бою для того, щоб військовослужбовці, які не мають військової форми, могли знайти своє місце збору і розпізнати своїх.
"Влада в Росії завжди була банером. Вона не була ніколи ні виробником ідей, ні конструктором, ні будівельником планів. Це була просто палиця на пагорбі. Банер. Або, як казали, в Південній Європі, бандера, як не смішно. Тому ніколи від неї конструктив не був потрібен. І будь-яка інша схожа бандера для росіян є фашизмом, інакомисленням, єрессю", - резюмував Горький Лук.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: "Россией правит бандера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?