В Україні знову стався землетрус: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні знову стався землетрус: з'явилися подробиці

В Україні знову стався землетрус: з'явилися подробиці
Джерело:  ЛІГА.net

У сейсмоактивній зоні Вранча в 8 кілометрах від міста Нережу в Румунії стався землетрус магнітудою 5,6, який відчули і в декількох містах України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.
Землетрус в Румунії стався в ніч на 28 грудня близько 01.20. Як повідомляє Геологічна служба США, центр підземних поштовхів знаходився на глибині 81 км. Інформації про жертв або руйнування на даний момент немає.
Читайте також: Землетрус в Україні: фахівець назвав найнебезпечніші регіони



Землетрус відчули в столиці Молдови Кишиневі, а також в декількох містах України. Зокрема,  Думська  повідомляє, що кілька підземних поштовхів інтенсивністю приблизно 3-4 бали відчули жителі Одеської області. ТСН  також пише, що румунський землетрус докотилося до Кривого Рогу, Києва та інших міст.
Про землетрус в Україні пишуть і користувачі соцмереж.




Як повідомляв ONLINE.UA,  24 вересня землетрус силою 5,6 бали, що стався в Румунії, відчули жителі Києва та інших міст України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?