В Україні зробили важливу заяву щодо переговорів по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні зробили важливу заяву щодо переговорів по Донбасу

В Україні зробили важливу заяву щодо переговорів по Донбасу
Джерело:  5 канал

У майбутньому році до переговорів про врегулювання на Донбасі, які раніше велися в "нормандському форматі" за участю представників України, Росії, Франції та Німеччини, можливе приєднання ще однієї сторони.
Про це заявила представник України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю  "5 каналу".

"Приєднання когось до "нормандскому формату" – можливо", - підкреслила вона.
При цьому Геращенко зазначила два важливих моменти в питанні підключення до переговорів ще однієї сторони.


Читайте також: Доля Донбасу: Клімкін на пальцях пояснив результати переговорів з Путіним

"Але тут дві ключові позиції: це приєднання додасть тиску на Російську Федерацію? І почне вона виконувати зобов'язання в рамках хоч якогось пулу? Поки що ми не бачимо ніякого бажання", — резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Костянтин Єлісєєв, заступник голови Адміністрації президента України Петра Порошенка, заявив про серйозний прогрес у роботі над "дорожною картою" з реалізації Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?