В Україні зростає незадоволеність життям
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні зростає незадоволеність життям

В Україні зростає незадоволеність життям
Джерело:  news.liga.net

Згідно з проведеним соціологами дослідженням, в Україні за 2015 рік до 36% зросла кількість українців, які визнають себе в анонімних опитуваннях як страждаючих. Також 56% опитаних українців визнали, що відчувають труднощі, передає  ЛИГА.net.


В середньому, українці відзначають свій рівень життя 4 балами з 10 можливих. Автори опитування відзначають, що це найгірший показник за весь час спостережень. Так, в 2007 році українці оцінювали рівень свого добробуту в 5,3 бала. При цьому фактично в наступні роки рівень задоволення рівнем життя тільки знижувався.

У 2007 році 22% опитаних вважали, що вони процвітають. Ще 58% відзначали, що мають певні труднощі, а 20% говорили, що страждають.


У 2015 році кількість тих, хто страждає, зросла до 36%; тих, хто процвітає, стало всього 9%; людей, які відчувають певні труднощі, залишилося приблизно стільки ж - 56%.


Найбільшу задоволеність життям продемонстрували жителі західних областей України, найменше - жителі півдня і центру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?