В Україні звернулися до артистів, які підтримують ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні звернулися до артистів, які підтримують ДНР: опубліковано відео

В Україні звернулися до артистів, які підтримують ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Горький Лук звернувся до  артистів, які живуть і працюють в Україні, але при цьому підтримують так звану ДНР.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Що я хочу сказати? Напевно, не одного мене дістало це нерозуміння лицедіями того, що в країні йде війна. Того, що це вже не жарти, це не сцена, це не естрада, це не цирк, це не арена. За кожне слово зараз доводиться платити. Я вже казав, что пливе кача. Якщо воно у когось не пливе, то у нього пливе дах", - сказав блогер.
Він вважає, що коли в країні йде війна, неможливо бути артистом на дві сторони.
"Постійні відмазки людей мистецтва про те, що ми, як би, не в цій темі, ми займаємося чимось відірваним від світу, заробляємо одночасно в Росії і в Україні... Знаєте, я заробляю в Україні. І я написав про це , що з кожної книжки я плачу податки. Податки ці йдуть в казну. З казни купуються боєприпаси, харчування для солдатів. Зброя. Треба якось вибрати вже, живеш ти там чи тут. Неможливо бути артистом на дві сторони, коли йде війна. Я не хочу з нею сперечатися, з цією КОгут або КогУт, чи як її там. Я жодного разу навіть не ходив на її спектаклі", - заявив Горький Лук.


Більше  дивіться у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Це вже не жарти: ще раз про акторів-сепаратистів в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?