В Україні з'явиться заміна ДАІ: в поліції назвали терміни
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні з'явиться заміна ДАІ: в поліції назвали терміни

В Україні з'явиться заміна ДАІ: в поліції назвали терміни

Патрульна поліція України має намір до 2017 року випустити на дороги країни новий підрозділ - дорожньо-патрульну поліцію, завданням якої буде підтримка безпеки дорожнього руху, яким раніше займалася Державна автомобільна інспекція (ДАІ).
Про це заявив начальник Патрульній поліції України Олександр Фацевич, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
«Дорожня патрульна поліція, яку ми хочемо створити, це буде окремий підрозділ в Департаменті патрульної поліції. Штатна чисельність співробітників, які будуть забезпечувати безпеку на дорогах, без апарату, це більше 2000», - повідомив він.
Також Фацевич зазначив, що вже стартував донабір в поліцію Кривого Рогу, Умані та Сарн.


Варто відзначити, що за перші сім місяців 2016 року в Україні було зафіксовано 85 тисяч ДТП, в яких загинуло понад 1,7 тисячі осіб і 19 тисяч отримали травми різного ступеню тяжкості.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося фото "кладовища» машин патрульної поліції в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?