В Україні з'явився сучасний сервіс на базі Google і BlaBlaCar
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні з'явився сучасний сервіс на базі Google і BlaBlaCar

В Україні з'явився сучасний сервіс на базі Google і BlaBlaCar
Джерело:  online.ua

Українці отримали можливість шукати попутників в системі BlaBlaCar прямо під час прокладання маршруту в Google Maps.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу BlaBlaCar в Україні.

Читайте також: Сан-Марино може стати першою країною з 5G

При перегляді можливих маршрутів в Google Maps сервіс буде автоматично пропонувати різні поїздки, доступні в системі пошуку попутників BlaBlaCar, а також показувати їх тривалість і вартість.

Якщо при цьому на смартфоні буде встановлений додаток BlaBlaCar, то Google Maps автоматично перенаправлять користувача на сторінку доступних поїздок за обраним маршрутом, або на сторінку завантаження програми, якщо він ще не встановлений.

"Співпраця з Google — це чудова новина для всіх користувачів, які зможуть бачити поїздки BlaBlaCar в додатку Google Карти. Це дасть можливість людям обирати найбільш оптимальні варіанти транспорту для подорожей, включаючи доступні і зручні спільні поїздки на автомобілях. Ми переконані, що за мультиваріантним та інтегрованим транспортом майбутнє і ми зробили великий крок вперед, запропонувавши користувачам вибір між поїздами, автобусами і райдшерингом", - розповів керівник відділу по роботі з партнерами BlaBlaCar Філіп Кайрол.

На даний момент послуга працює на території Бельгії і України, проте BlaBlaCar хоче запустити її у всіх 22 країнах, на території яких працює.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що незабаром в трамваях Дніпра встановлять термінали для безконтактної оплати проїзду банківською картою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?