В українській армії діють агенти Путіна: у Порошенка озвучили деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

В українській армії діють агенти Путіна: у Порошенка озвучили деталі

В українській армії діють агенти Путіна: у Порошенка озвучили деталі

Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков заявив, що агенти президента Росії Володимира Путіна розгойдують ситуацію всередині української армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Останні 5 діб йде активне розгойдування в ЗСУ. З використанням спецзасобів, з використанням "балакунів". Фіксуються, когось тихо зараз затримують, але всіх відстежити і все відстежити - складно. Армію гойдають. Просто вдумайтеся - хтось зараз, прямо в цю хвилину, розгойдує настрій в армії. Цей хтось хоче домогтися перемоги над нами саме такою ціною. Тому що як не крути, що не спотворюй, що не критикуй, але не можна не визнати той факт, що за два роки наша армія була відтворена, і нехай далека ще від ідеалу, наша армія зараз здатна утримати наступ", - написав він.
Читайте також: На протестах в К иєві помітили "бригадирів" і дивну публіку: з'явилися фото і відео
Радник президента зазначив, що за розгойдуванням армії стоїть Путін, проте додав, що українські військові на провокації не реагують.
"Армію качають. Прізвище качає, по ланцюжку вгору, путін. І так, він може напасти. Коли розгойдає. Ми це вже проходили в 2014. Коли розгойдували Крим, розгойдували Донецьк, розгойдували Луганськ. Армію качають, а армія, в масі своїй - не слухає. більш того, сигналізує. І більш того, сама і затримує. Без імен, поки. Але армія нервує і відволікається". - повідомив Бірюков.
Крім того, за його словами, ті, хто виходить на акції протесту, допомагають Путіну "качати армію".
"Будь-хто, хто зараз організовує і/або виходить на всі ці протести, законні і гарантовані Конституцією, качає армію. Качає країну. Ставить країну під загрозу. Це не 2013 рік. Це не 2004 рік. Це третій рік війни!", - зазначив радник Порошенка.
Як повідомляв ONLINE.UA, в центр Києва на акцію протесту вийшли тисячі людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?