В українському небі загинув легендарний льотчик Ігор Бедзай
Категорія
Україна
Дата публікації

В українському небі загинув легендарний льотчик Ігор Бедзай

В українському небі загинув легендарний льотчик Ігор Бедзай
Джерело:  online.ua

9 травня стало відомо, що відомий офіцер Військово-морських сил, заступник Командуючого ВМС з авіації полковник Ігор Бедзай заинув в українському небі, захищаючи Батьківщину від російських загарбників. Цю інформацію підтвердив керівник фонду "Повернись живим" Тарас Чмут.

Джерело: Фейсбук-сторінка Тараса Чмута

Легендарний льотчик Ігор Бедзай загинув, захищаючи Україні

Варто звернути увагу на те, що Бедзай був заступником Командуючого ВМС з авіації. Більш відомий як колишній командир 10-ї Морської авіаційної бригади з Новофедорівки, поблизу Сак, Криму.

У 2014-му році полковник Бездай чи не єдиний з усього командування флоту хто проявив лідерство та рішучість — допоки всі чекали на міфічні «накази з Києва» він зорганізував особовий склад, підготував техніку, та на очах окупантів перегнав усю справну авіацію на континентальну частину України. А наступного дня — повторив це з тим, що не змогло полетіти першого дня,-розповідає Чмут.

За його словами, саме завдяки патріотизму Ігоря Бедзая Україні вдалося врятувати від ворога свою Морську авіацію.

Наш воїн загинув під час виконання бойового завдання, у складі екіпажу морського вертольоту Мі-14 від ракети російського винищувача.

Загинув у небі яке любив і боронив.Сподіваюся, найближчим часом Володимир Зеленський присвоїть звання Героя України вже назавжди полковнику Ігорю Володимировичу Бедзаю. Помстимося, - пообіцяв Чмут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?