В українцях закладено зробити перезапуск росії, — професор нейропсихології Богдан Ткач
Категорія
Україна
Дата публікації

В українцях закладено зробити перезапуск росії, — професор нейропсихології Богдан Ткач

В українцях закладено зробити перезапуск росії, — професор нейропсихології Богдан Ткач
Джерело:  online.ua

Те, як українці «поламали» російську імперію та чи є в росії союзники України обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук сказав, що Україну бачили маленьким Радянським Союзом.

І оцей маленький Радянський Союз виступив проти великого Радянського Союзу. І всі думали, що цього маленького Радянського Союзу, України, за 3 години, за 3 дні не буде. А сталося так, що Україна не така вже й маленька. Бо якби ми були справжнім Радянським Союзом, то ми так би не піднялися з колін. Ми 300 років піднімалися, чекали, 300 років нас називали малоросами, сміялись з нас.

Мосійчук запитав колег, чому українці великій радянській державі зробили каскадний гормональний стрес.

Отака паніка! Вони прокинулися в страху. Вони так чітко себе асоціювали з тим, що вони не тільки друга армія світу, а вони круті росіяни. Їхні багаті люди витрачали гроші в Європі, чайові роздавали, а своїм не давали. А вони тішилися, що Європа їх любить.

В українцях закладено робити світові потрясіння

Професор нейропсихології Богдан Ткач зазначив, що українці потрясіння роблять не тільки росії, а й цілому світу.

Ми багато імперій поламали, розтрощили. У нас така енергетика. Є наука квантова нейропсихологія, яка вивчає який ізотоп і як впливає на діяльність мозку. Мабуть, ми живемо на такій геопровінції, де певне поєднання мікроелементів і всього решта нас робить такими унікальними людьми, — переконаний професор.

За словами Ткача, якщо вірити географам, то в Україні впав метеорит і утворив український кристалічний щит. Тому виходить, що українці дійсно живуть на метеориті, і дійсно є людьми неба, бога, сонця.

І у нас закладено, як у Шиви, робити перезапуск. І ми та нація, яка зробить перезапуск росії, яку ми власне і створили. Спочатку виростили цього звіра, а тепер мусимо окультурити.

Вас може зацікавити: Контрнаступ ЗСУ зруйнував брехню Путіна про слабку Україну — академік Української академії наук Віталій Луньов

Чи є в росії союзники України

Василь Мосійчук вважає, що росія сама виросла, бо втекла з Київської Русі в болота. Там в болотах росла, а потім стала деградувати.

Є гарна річ, як внутрішньовидова конкуренція. І в росії багато груп, які конкурують з путінською групою, які також прагнуть до влади. Оці групи можуть бути гарними союзниками для нас. Співпраця з ними дасть можливість росії вийти на рейки гуманізму, просвітництва і позбутися своєї темної кривавої історії, — вважає Богдан Ткач.

На думку професора, з цією інтелігентною, думаючою, далекоглядною частиною росії варто вести інтенсивні перемовини і кооперуватися з ними.

Допомогти їм звільнити свою країну від психопатії. Тому що психопатія — це дисфункція вентромедіальної частини мозку, відсутність совісті, моралі, співчуття. Це лише вигода, егоїзм і постійне прагнення домінування. Це людина, яка не хоче управляти, а хоче, щоб перед нею поступалися. Це інші речі, це не менеджерство. Це людина себе ідеалізує і унікалізує, що вона єдина у світі. Але ж так не є. Є багато людей, які перевершують його у здібностях, у зовнішності. Не такий вже він унікальний і ідеальний, як подають їх ЗМІ. В росії дуже багато цікавих людей, освічених, гуманних і є багато людей з України.

Василь Мосійчук зазначив, що українців в росії залякали.

Богдан Ткач переконаний, якщо людина в суспільстві займає нижче положення і знаходиться постійно в заляканому стані, то коли виникає екстрена ситуація, людина починає тікати.

Зверніть увагу, у нас один чоловік зупинив колону російських танків. А в них на мітингу від омонівця тікає ціла зграя людей. Чи випадок був в Білорусі: був концерт у Мінську і почався дощ. Багато людей почали тікати в підземний перехід і багато людей було затоптано. Тобто у людей, які живуть в тоталітарних умовах, домінує реакція втечі. У нас цього нема, ми чинимо їм опір на всіх рівнях. Кожен з нас робить, що може і від цього отримує задоволення, — зазначив Ткач.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: Страх власного страху: як українцям вдалося перемогти головного внутрішнього ворога

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?