В Україну не пустили фаната "Новоросії" в рясі
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну не пустили фаната "Новоросії" в рясі

В Україну не пустили фаната "Новоросії" в рясі

Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію країни на п'ять років громадянину Росії, настоятелю одного з московських храмів, який організував у своїй парафії "пункт збору допомоги для ополченців Новоросії".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"До збору коштів та речей під виглядом "гуманітарної допомоги" священик залучив віруючих. Довірені члени релігійної громади в'їжджали на тимчасово окуповані терористами території через неконтрольовані українською владою ділянки кордону. Батюшка вимагав від своїх посланників фабрикувати фотозвіт про "братовбивчу війну", розв'язану владою проти "русского міра". Матеріали церковних "кореспондентів" він використовував для посилення агітації на підтримку "Новоросії" та антиукраїнської пропаганди в храмі", - йдеться в повідомленні.
За матеріалами управління СБУ в Житомирській області прийнято рішення про заборону в'їзду цьому громадянину Росії на територію України. Відповідні документи передані в Державну прикордонну службу України для внесення в базу даних.
Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України попередила продаж Росії комплектуючих для газотурбінних двигунів, призначених для військових кораблів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?