В Україну прибув новий літак з військовою допомогою від Канади
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну прибув новий літак з військовою допомогою від Канади

В Україну прибув новий літак з військовою допомогою від Канади
Джерело:  online.ua

В Україну прибув другий літак з військовою допомогою від Канади, яка включає в себе летальну зброю.

Джерело: Twitter-сторінка глави Міноборони Канади Аніти Ананд

Канада передала Україні озброєння та ввела санкції проти РФ 

Міністр оборони Канади засудила визнання РФ так званих "ЛДНР" та назвала неприйнятною військову агресію РФ проти України.

Канада здійснила друге доставлення летальної військової допомоги в Україну. Це нове вторгнення Росії абсолютно неприйнятно, і ми будемо продовжувати підтримувати Україну, оскільки країна захищає свій суверенітет і незалежність, - підкреслила Аніта Ананнд.

Санкції Канади та інших держав світу проти РФ 

У відповідь на визнання РФ так званих "ЛДНР" очільник уряду Канади Джастін Трюдо оголосив про введення санкції проти Росії, а також додаткову відправку до 460 додаткових військовослужбовців в Латвію і прилеглі регіони для підтримки НАТО.

Санкції забороняють громадянам Канади, а також компаніям та іншим установам вести фінансові справи з ОРДЛО.

Канада також ввела санкції проти депутатів Держдуми РФ, які підтримали рішення про визнання ОРДЛО.

Канада також ввела заборону на участь в операціях з купівлі активів суверенного боргу РФ.

Свої санкції проти РФ за визнання ОРДЛО також ввели Австралія та Японія.

Австралія також введе адресні санкції щодо восьми росіян, яким буде заборонений в'їзд до Австралії і заборонені будь-які фінансові операції, пов'язані з австралійськими структурами і організаціями. Також санкції торкнуться одного державного банку Росії і банків, пов'язані з оборонною і військовою промисловістю, - повідомив прем'єр-міністр країни Скотт Моррісон.

Прем'єр Японії Фуміо Кісіда оголосив про введення санкцій проти "ЛДНР", які передбачають заборону на експорт товарів до ОРДЛО, а також забороняють японським інвесторам купувати нові російські облігації суверенного боргу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?