В Україну приїхала міністр з Китаю: стали відомі деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україну приїхала міністр з Китаю: стали відомі деталі

В Україну приїхала міністр з Китаю: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції Китаю У Айін під час візиту в Україну обговорила зі своїм українським колегою Павлом Петренком реформи й інвестиції в бізнес.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Петренка.
"Разом з пані міністром ми визначилися зі стратегічними напрямами спільної роботи. Домовилися обмінятися досвідом, який мають наші країни в області функціонування системи безоплатної правової допомоги.
Окремо ми порушили тему інвестицій в Україну. Я розповів нашим колегам про українські реформи, які створюють сприятливі умови для інвестицій. Йдеться і про реформу реєстраційної служби, і про захист бізнесу від рейдерських атак, і про інші ініціативи", - написав він.
Крім того, сторони обговорили можливість обміну досвідом у сфері системи пробації.
За словами Петренка, українська сторона проведе презентацію для китайського бізнесу і розповість про можливості для інвесторів.
"Домовилися, що в ході візиту делегації Міністерства юстиції в КНР ми проведемо велику презентацію для китайського бізнесу і проінформуємо потенційних інвесторів про можливості, які відкриваються для них в Україні", - написав глава Мін'юсту.
"Вперше в історії незалежної України на такому високому рівні є домовленості про співпрацю між міністерствами юстиції України і КНР", - підкреслив Петренко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Україну повинні були приїхати представники МВФ, однак їх візит був скасований.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?