В Україну йде потепління: синоптики попередили про посилення опадів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну йде потепління: синоптики попередили про посилення опадів

В Україну йде потепління: синоптики попередили про посилення опадів
Джерело:  online.ua

З неділі, 28 січня, в Україні на зміну морозам прийде тепло. У всіх регіонах країни встановиться по-справжньому весняна погода з мокрими опадами і сильним вітром.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 27-28 січня

Очікується, що найтепліша погода буде на Закарпатті - там стовпчики термометрів піднімуться до +7С°. У центральних регіонах України днем також повітря прогріється до плюсових значень, а вночі заморозки не перевищуватимуть -6С°.

Морозна погода в Україні 28 січня утримається лише на сході. У Луганській і Донецькій областях нічні морози будуть досягати -10С°, а вдень температура повітря протримається на позначці -4С°.

З понеділка, 29 січня, "європейська зима" прийде на всю територію України. Мокрий сніг з дощем, сильний вітер і щільна хмарність спостерігатимуться у всіх регіонах країни протягом усього тижня. Тому синоптики закликають підготуватися до каші і калюж на дорогах, які з'являться у всіх областях України.

У Києві весняна погода настане вже 28 січня. Протягом усього тижня температура повітря в столиці в денний час буде прогріватися до +4С°, а вночі не опускатиметься нижче -1С°. З понеділка, 29 січня, в Києві очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, які припиняться тільки 1 лютого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Карпатах випала рекордна кількість снігу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?