В "Укрпошті" нарешті пояснили, чому можуть припинити доставку пенсій
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Укрпошті" нарешті пояснили, чому можуть припинити доставку пенсій

В "Укрпошті" нарешті пояснили, чому можуть припинити доставку пенсій
Джерело:  Радіо НВ

В "Укрпошті" пригрозили, що можуть припинити доставку пенсій, оскільки тариф на цю послугу не переглядався з 2004 року. З даною заявою виступив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський в ефірі  Радіо НВ, передає ONLINE.UA.

"Кожна послуга повинна оплачуватися. Коли хтось комусь недоплачує, починається якась гра. Коли непрозора звітність, починаються всякі "фокуси", - вважає він.

Окрім того, голова "Укрпошти" додав, що 2 роки тому мінімальна зарплата становила близько 1,5 тис грн, і більшість листонош "Укрпошти" отримували таку зарплату, в середньому обслуговуючи 143 пенсіонери.

"Зараз ми маємо 3,7 тис грн, з першого січня - 4,1 тис грн. Кількість пенсіонерів, які ми обслуговуємо, впало до 120 (на одного листоношу - ред). Тобто якщо кількість зменшується, а витрати збільшуються, то цей баланс вже не зводиться", - пояснив він.

За його словами, тариф на рознесення пенсій не переглядався уже 14 років.

"Дуже проста математика. Хтось повинен закривати цей баланс. А ми просто не в змозі. Це значні кошти - 1 млрд грн, в той час як наша виручка становить 5,5 млрд грн", - зазначив Смілянський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в офісах "Нової поштою" у багатьох містах України були проведені обшуки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?