В "Укрпошті" звільнятимуть співробітників, які грубіянять та не усміхаються
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Укрпошті" звільнятимуть співробітників, які грубіянять та не усміхаються

В "Укрпошті" звільнятимуть співробітників, які грубіянять та не усміхаються
Джерело:  Укрінформ

Нове керівництво ПАТ "Укрпошта" працює над залученням у команду працівників, які вміють доброзичливо спілкуватися з людьми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Наше трудове законодавство недосконале, і воно гальмує розвиток країни. Для того, щоб просто звільнити некомпетентну людину, потрібно пройти шість кіл пекла. Ми з юристами розробляємо нормативні документи, де готуємо визначення поняття "хамства". Ми зацікавлені в залученні співробітників, які посміхатимуться, а тих, хто не посміхається і грубіянить – звільнимо", - зазначив в.о. генерального директора ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

Читайте також: Вантажівка Укрпошти розвалила цілий будинок: опубліковано фото

За його словами, в ході переформування управління підприємства була розроблена спеціальна програма навчання співробітників.

Зараз у штаті "Укрпошти" налічується 36 тисяч листонош, які обслуговують 6.5 мільйонів клієнтів на всій території України.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі активно обговорюють плани державного підприємства "Укрпошта" завести в Україну одного з лідерів онлайн торгівлі — магазин Amazon.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?