В університеті ДСНС на Харківщині прогримів вибух — є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

В університеті ДСНС на Харківщині прогримів вибух — є загиблі

В університеті ДСНС на Харківщині прогримів вибух — є загиблі
Джерело:  online.ua

На Харківщині, в одному з навчальних підрозділів ДСНС, вибухнув невстановлений вибуховий пристрій. Згідно з останніми даними, в результаті загинули двоє третьокурсників університету цивільного захисту. Відомо про ще одного пораненого. Цю інформацію уже підтвердив речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

У ВНЗ у Харківській області загинули 2 студенти ДСНС

Як вдалося дізнатися журналістам, вибух прогримів 31 травня близько 14:30.

Унаслідок вибуху поранення дістав 20-річний курсант, він отримав незначні травми, його життю нічого не загрожує. Два курсанти 21 і 22 років померли від отриманих травм у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні, - повідомляє речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко.

Він також уточнив, що усі троє навчалися на третьому курсі університету Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Окрім того, повідомляється, що уже відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією п. 1 ч. 2 ст. 115 (загибель двох осіб) Кримінального кодексу України.

Росія знову атакувала Харків

1 червня армія Російської Федерації завдала ударів по промисловому об'єкту в Індустріальному районі Харкова – з-під завалів вдалося врятувати жінку.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зафіксовано 2 влучання в Індустріальному районі міста Харків, усі профільні служби виїхали на місце, - заявив він.

За словами міського голови Ігоря Терехова, ударів завдали по промисловому обʼєкту. Є руйнування, без пожежі. З-під завалів врятували жінку. За попередньою інформацією, вона не постраждала.

Синєгубов пізніше повідомив, що жінці 63 роки. Вона не потребує госпіталізації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?