В ядерний попіл. Медведєв залякує Україну після атаки дронів на Москву
Категорія
Політика
Дата публікації

В ядерний попіл. Медведєв залякує Україну після атаки дронів на Москву

В ядерний попіл. Медведєв залякує Україну після атаки дронів на Москву
Джерело:  online.ua

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв через кілька годин після вибухів у Москві знову почав залякувати Україну. Колишній президент заговорив про ядерну зброю.

Джерело: Дмитро Медведєв

Медведєв залякує Україну ядерною зброєю після атаки дронів на Москву

При цьому він заявив, що країна-терорист РФ піде на такий крок у разі успішного контрнаступу ЗСУ.

Наші Збройні сили, відбиваючи контрнаступ колективного ворога, захищають громадян Росії та нашу землю. Це очевидно всім пристойним людям. Але крім цього вони запобігають світовому конфлікту. Адже якщо уявити, що настання укробандерівців за підтримки НАТО вдалося і вони відкинули частину нашої землі, то нам довелося б через правила указу Президента Росії від 02.06.2020 піти на використання ядерної зброї, - заявив поплічник Путіна.

Також Медведєв заявив, що після того, як українська армія досягне успіху на полі бою, російський диктатор Володимир Путін нібито матиме право на використання ядерної зброї.

Іншого виходу просто не залишиться. Тому наші вороги повинні молитися на наших воїнів. Вони не дають розгорітися світовій ядерній пожежі, – видав чергову заяву Медведєв.

Атака дронів на Москву в ніч на 30 липня

Нагадаємо, у столиці Росії в ніч на неділю, 30 липня, знову поскаржилися на атаку невідомих безпілотників. Один із них врізався у бізнес-центр "Москва-Сіті".

У 50-поверховому будинку IQ-кварталу розташовані одразу три російські міністерства. Йдеться про Міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій РФ, Мінекономрозвитку та Мінпромторгу.

Російська влада повідомила, що на перших шести поверхах вибило скло у вікнах. Площа ушкоджень становить 40 кв м.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?