В Японії на честь Путіна приготували українську страву: мережа закипіла
Категорія
Світ
Дата публікації

В Японії на честь Путіна приготували українську страву: мережа закипіла

В Японії на честь Путіна приготували українську страву: мережа закипіла

В Японії, в усіх школах міста Нагато, де відбудеться зустріч японського прем'єр-міністр Сіндзо Абе і президента Росії Володимира Путіна, приготували український борщ і пиріжки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
У японському Нагато представникам преси, які будуть висвітлювати візит Путіна, крім борщу запропонували спробувати вафлі з зеленим чаєм, японські десерти з мандарина і рисового борошна. Крім того, журналістам також запропонували покуштувати солоної кави.

Читайте також: З'явилося відео з собакою Путіна, який обгавкав японців: соцмережі в шоці
Видання РІА Новини пише, що серед частувань також є яєчні крекери, курячі хот-доги і російський хліб, який спекли японські школярі. Крім кави, для журналістів приготований традиційний японський цитрусовий напій, а в прес-центрі можна ознайомитися з культурою та історією Японії.
Варто відзначити, що російські ЗМІ віднесли борщ до російської кухні, хоча це блюдо є традиційним і основним в українській кухні. Для Росії ж традиційною першою стравою є щі.
У мережі прокоментували новину.






Нагадаємо, Путін розпочав дводенний візит до Японії у четвер, 15 грудня. У Нагато президент Росії і прем'єр Японії проведуть перші переговори, потім вони продовжаться в Токіо в п'ятницю.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін в черговий раз запізнився на важливу зустріч: на цей раз його літак затримався з прибуттям до Японії, через що зустріч з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе відбудеться на дві години пізніше призначеного часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?