В Японії несподівано похвалили Зеленського та його дружину
Категорія
Світ
Дата публікації

В Японії несподівано похвалили Зеленського та його дружину

В Японії несподівано похвалили Зеленського та його дружину
Джерело:  online.ua

Японське посольство в Україні прокоментувало візит президентського подружжя Зеленських на інтронізацію імператора Нарухіто. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку дипломатичного представництва.

За даними дипломатів, Токіо вдячне українській владі за організований візит. Вони назвали обране подружжям вбрання гармонійним.

"Участь президентського подружжя у церемонії інтронізації є важливим етапом у наших двосторонніх відносинах. Їх одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою і справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну. Перший двосторонній саміт з прем’єр-міністром Абе був вчасним та успішним", - стверджує посольство.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська перебували в Японії протягом кількох днів у жовтні. Український лідер здійснив низку міжнародних зустрічей на вищому рівні.

Разом вони відвідали обряд інтронізації імператора Нарухіто. Цікаво, що це перший за останні 200 років випадок, коли попередній імператор зрікся престолу на користь нащадка.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський зустрівся з японським прем'єром Абе. Під час зустрічі він висловив подяку Токіо за підтримку його країни. Також він закликав голову уряду Японії до впровадження безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?