В Японії почали готувати унікальне морозиво
Категорія
Світ
Дата публікації

В Японії почали готувати унікальне морозиво

В Японії почали готувати унікальне морозиво
Джерело:  Quartz

У деяких магазинах Японії почали продавати унікальне морозиво, яке не тане в спеку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Quartz.

Читайте також: Як зробити домашнє морозиво з сезонних ягід: 5 кращих рецептів

Відзначається, що кондитер Томіхіса Ота зміг зробити ласощі стійким до високих температур за рахунок додавання до його складу рідкого поліфенолу, який міститься в полуниці і не дозволяє маслу і воді відділятися.

Згідно з твердженнями дослідників, такий вид морозива може зберегти свою форму при температурі +28 градусів Цельсія, і навіть витримати спрямовані потоки повітря.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше магазин Little Damage Ice Cream Shop в Лос-Анджелесі випустив в продаж чорне морозиво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?