У деяких магазинах Японії почали продавати унікальне морозиво, яке не тане в спеку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Quartz.
Читайте також: Як зробити домашнє морозиво з сезонних ягід: 5 кращих рецептів
Відзначається, що кондитер Томіхіса Ота зміг зробити ласощі стійким до високих температур за рахунок додавання до його складу рідкого поліфенолу, який міститься в полуниці і не дозволяє маслу і воді відділятися.
Згідно з твердженнями дослідників, такий вид морозива може зберегти свою форму при температурі +28 градусів Цельсія, і навіть витримати спрямовані потоки повітря.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше магазин Little Damage Ice Cream Shop в Лос-Анджелесі випустив в продаж чорне морозиво.