Вадим Рабинович зустрівся з віце-спікером німецького бундестагу Петрою Пау
Категорія
Політика
Дата публікації

Вадим Рабинович зустрівся з віце-спікером німецького бундестагу Петрою Пау

Вадим Рабинович зустрівся з віце-спікером німецького бундестагу Петрою Пау

Народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович після поїздки в Європу розповів про зустрічі з європейськими парламентаріями, громадськими діячами та бізнесменами.
Про це він розповів "КП в Україні".
"Ми з групою фахівців провели 19 зустрічей в Польщі, Бельгії та Німеччині. В основному з колегами з парламентів вищеперелічених країн ми обмінювалися думками про те, що відбувається в Європі і в Україні, порівнювали наше бачення шляхів виходу з катастрофічної ситуації в нашій країні" , - заявив Рабинович.
За його словами, він не залишив без уваги і тему корумпованості української економіки, заявивши: "Ми говорили про корупцію, масштаби якої всіх вражають на Заході, про кризу. Я повторив свою тезу: якщо ти не можеш впоратися з корупцією протягом, скажімо так, двох місяців, немає сенсу цим займатися".
Крім того, за словами Рабиновича, на зустрічах обговорювалися економічні відносини між Україною та Європою. Нардеп заявив, що йому вдалося донести європейцям одне зі своїх головних переконань: "МВФ є не допомогою для України, а є тільки вбивством її економіки, згубним для соціального сектора".
Підводячи підсумки візиту в Європу, Рабинович заявив, що зумів досягти розуміння з рядом високопоставлених представників ЄС.
"На завершення візиту у нас була досить тривала і дуже серйозна зустріч з віце-спікером німецького бундестагу Петрою Пау, а пізніше - з її колегами, які представляють більшість парламенту. Я вважаю, що нам вдалося домогтися того, щоб наші друзі побачили реальні перспективи України - безкорупційної, що не водить Захід за носа, що робить щось конкретне. І хочу вам сказати: наші європейські друзі кажуть те саме, що і я завжди говорю на зустрічах з українськими виборцями, на ТБ", - сказав нардеп.
Крім того, він заявляє, що, на відміну від більшості українських делегацій, на його поїздку не було витрачено жодної копійки державних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?