Вагітна Сєдокова в День закоханих випустила нову пісню: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітна Сєдокова в День закоханих випустила нову пісню: з'явилося аудіо

Вагітна Сєдокова в День закоханих випустила нову пісню: з'явилося аудіо
Джерело:  Instagram

Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка знаходиться на останніх місяцях вагітності, презентувала свою нову пісню "Первая любовь".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Дана композиція увійшла в новий альбом артистки під назвою "Настоящее".
"Сьогодні 14 лютого. Моя пісня Первая любовь. Я дуже хотіла, щоб ви відчули ту атмосферу, якою ми оточені на концертах. Любові і музики і правди! І сьогодні, навіть якщо це просто вівторок, я бажаю вам зустріти своє СправжнєПершеКохання, а якщо у воно вже зустрілося, то нікуди не відпускати! P.S. Дякую, що качаєте альбом і пісню легально на Itunes!!! Це для мене дуже багато значить!", - написала Анна у своєму мікроблозі і опублікувала фрагмент пісні.


А напередодні в Москві відбулася закрита презентація треку "Первая любовь".


Нагадаємо, у ЗМІ давно ходили чутки про те, що співачка чекає на третю дитину. У той час як сама Анна приховувала свою вагітність і всіляко її заперечувала.
Однак нещодавно  Сєдокова зізналася, що дійсно знаходиться в "цікавому" положенні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-учасниця гурту "ВІА Гра" українська співачка Анна Сєдокова зізналася, що у неї народиться син.
До слова, 34-річна Анна Сєдокова вже виховує двох дітей від різних шлюбів -12-річну доньку Аліну від шлюбу з футболістом Валентином Белькевічем і 5-річну Моніку від бізнесмена, менеджера гонок "Формула 1" Максима Чернявського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?